El poke és, originàriament, una amanida de peix cru servida com aperitiu o plat principal en la gastronomia hawaiana. Les formes més tradicionals es fan amb tonyina o pop. Els natius hawaians sempre han menjat poke com un plat ràpid per recuperar energia durant el dia.
A partir de la dècada de 2010, el poke es va començar a fer popular a Amèrica del nord i Europa, adaptant i personalitzant la presentació i la combinació d’ingredients.
A La Rosaleda hem adoptat el poke bowl com una de les propostes principals de la nostra carta, pensant en una opció culinària saludable i deliciosa, i alhora ràpida i fresca.
Els poke bowls de la Rosaleda els presentem en un bol de ceràmica amb una base de proteïna (a triar entre tonyina o salmó a la planxa, broqueta de pollastre o ou dur com a opció vegetariana) i ho acompanyem d’arròs integral saltejat amb ceba i pebrot vermell, alvocat, hummus de remolatxa, dips de pastanaga, sèsam i variat de vegetals i verduretes (soja, ruca, espinacs, cherrys i bròquil).
Veniu a provar-los, segur que us encantaran!