Proposta gastronòmica

Les nostres tapes per picar

  • Xips de patata
  • Olives arbequina i d’Aragó
  • Formatge
  • Natxos amb guacamole i saltejat de verdures
  • Triangles de pa cruixents amb hummus de remolatxa
  • Taula de pernil amb coca de vidre
  • Les nostres braves a la seva salsa o amb allioli
  • Raviolis de xiitake fregits amb maionesa de curri
  • Sticks de pollastre arrebossats i salsa de mel
  • Croquetes (de rostit o de bolets) 4u


Poke bowls

El poke es una proposta culinària molt saludable i nutritiva, i a La Rosaleda els fem molt bons. És un plat originari de Hawai, on s’hi combina normalment peix amb aliments frescos com fruita, verdura i vegetals, i se serveix en un bol acompanyat d’arròs. La nostra proposta:

  • Broqueta de pollastre marinat
  • Filet de salmó a la planxa
  • Filet de tonyina a la planxa estil “tataki”
  • Broqueta de tofu marinada

I tots ells van acompanyats d’arròs integral i salvatge amanit amb oli de l’Empordà i verduretes, bròquil al vapor, alvocat, hummus de remolatxa, espinacs saltejats i barreja d’enciams frescos de l’hort.


Amanides

Mediterrània. Cuscús, enciams de l’hort, verdures de temporada escalivades i rostides amb vinagreta de nous i pipes de carabassa.

Rosaleda. Espinacs i enciams amb xampinyons saltejats, cruixent de bacon, ceba caramel·litzada, encenalls de parmesà i pera confitada.

Rigatoni. Macarrons Rigatoni frescos amb formatge feta, oliva d’Aragó, nous, salsa pesto i tomàquets confitats.

Capresse. Carpaccio de tomàquet amb mozzarella, enciams, cruixent de ceba i caramel de Mòdena.


Pasta Fresca Eco Onyar

Pasta ecològica elaborada al nostre obrador artesanal.

  • Macarrons Rigatoni
  • Raviolis de xiitake i carabassó
  • Raviolis de tomàquet, alfàbrega i olives
  • Raviolis de 4 formatges
  • Raviolis del dia (consultar varietat de farcit)

A escollir la salsa per condimentar:

  • Pomodoro
  • Pesto
  • Bolonyesa vegetal

Pizzes Eco Onyar

Pizzes ecològiques elaborades al nostre obrador artesanal.

  • Margarita. Mozzarella, salsa de tomàquet i orenga (amb base d’espelta integral).
  • 4 Formatges. Formatge blau, de cabra, gouda, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
  • Hamolives. Pernil dolç, olives verdes, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
  • Bolonyesa vegetariana. Salsa bolonyesa feta amb soja texturitzada, ceba, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
  • De la terra. Espinacs, xampinyons, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
  • De l’hort. Carbassó, pebrot vermell, ceba, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
  • 4 Estacions. Pernil dolç, xampinyons, albergínia, olives negres, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
  • Vegana. Xampinyons, albergínia, tomàquet confitat, olives negres, salsa de tomàquet i orenga. Massa d’espelta integral. Alternativa vegana a la mozzarella.

Les nostres hamburgueses

Acompanyades amb pa de brioix de La Puntual i patates rústiques

La Clàssica. Hamburguesa de vedella de Girona amb formatge cheddar, bacon, salsa barbacoa, canonges i ceba cruixent.

De la Casa. Hamburguesa de porc Duroc amb formatge emmental, ruca, tomàquet, ceba caramel·litzada i xampinyons.

La Veggie. Hamburguesa de cigrons amb sèsam cruixent, remolatxa, enciam i maionesa de tofu.

Fes la teva reserva aquí