Gastronomia i projecte social

Hi ha un component que converteix La Rosaleda en un projecte especial, i únic: les persones que hi treballen. El valor afegit d’aquest cafè restaurant és que dóna oportunitats a persones amb especials dificultats a través de la formació continuada i l’ocupació laboral.

Aquest és un projecte social fruit d’una concessió de l’Ajuntament de Girona, i està gestionat per la Fundació Ramon Noguera. A més, dóna visibilitat a una àmplia xarxa d’entitats socials de la ciutat.

Formació i ocupació

La Rosaleda ·Jardí Degustació· és un projecte viu, obert, en constant evolució i transformació. Creix de la mà de les persones que en formen part i, al seu torn, elles creixen amb el projecte.

Aquí us explicarem com es porta a terme aquest aprenentatge.

Per exemple, aquí podeu veure alguns estris adaptats. Els colors ajuden a diferenciar el tipus de producte. En el primer cas, distingim la llet de vaca, de la llet d’arròs amb avellana o de la llet de civada. En el segon cas, distingim 1 cafè, 2 cafès o 1 cafè descafeïnat.

En el següent cas, us presentem el material gràfic adaptat en forma de mapa que dóna suport alhora de gestionar les taules. Com podeu veure, també seguim jugant amb els colors per tal de facilitar l’organització de les taules tant de la sala interior com dels dos espais exteriors.

En relació a aquest mapa, cadascuna de les taules tenen una numeració asignada. En el primer cas, podeu veure aquests suports blaus numerats, que alhora serveixen per posar-hi les cartes. En el segon i tercer lloc, s’han fet adhesius per col·locar als tovalloners de les taules exteriors.