Les nostres tapes per picar
- Xips de patata
- Olives arbequina i d’Aragó
- Formatge
- Natxos amb guacamole i saltejat de verdures
- Triangles de pa cruixents amb hummus de remolatxa
- Taula de pernil amb coca de vidre
- Les nostres braves a la seva salsa o amb allioli
- Raviolis de xiitake fregits amb maionesa de curri
- Sticks de pollastre arrebossats i salsa de mel
- Croquetes (de rostit o de bolets) 4u
![Image gallery image](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210611_110843-768x1024.jpg)
![Image gallery image](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210611_111359-1024x768.jpg)
![Image gallery image](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210611_110722-1024x768.jpg)
![Image gallery image](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210526_130259-1024x768.jpg)
![Image gallery image](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210526_121921-768x1024.jpg)
Poke bowls
El poke es una proposta culinària molt saludable i nutritiva, i a La Rosaleda els fem molt bons. És un plat originari de Hawai, on s’hi combina normalment peix amb aliments frescos com fruita, verdura i vegetals, i se serveix en un bol acompanyat d’arròs. La nostra proposta:
- Broqueta de pollastre marinat
- Filet de salmó a la planxa
- Filet de tonyina a la planxa estil “tataki”
- Broqueta de tofu marinada
I tots ells van acompanyats d’arròs integral i salvatge amanit amb oli de l’Empordà i verduretes, bròquil al vapor, alvocat, hummus de remolatxa, espinacs saltejats i barreja d’enciams frescos de l’hort.
Amanides
![](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210526_122300-1024x768.jpg)
Mediterrània. Cuscús, enciams de l’hort, verdures de temporada escalivades i rostides amb vinagreta de nous i pipes de carabassa.
![](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210526_122230-1024x768.jpg)
Rosaleda. Espinacs i enciams amb xampinyons saltejats, cruixent de bacon, ceba caramel·litzada, encenalls de parmesà i pera confitada.
![](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210611_162148-1024x768.jpg)
Rigatoni. Macarrons Rigatoni frescos amb formatge feta, oliva d’Aragó, nous, salsa pesto i tomàquets confitats.
![](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210611_101435-1024x768.jpg)
Capresse. Carpaccio de tomàquet amb mozzarella, enciams, cruixent de ceba i caramel de Mòdena.
Pasta Fresca Eco Onyar
Pasta ecològica elaborada al nostre obrador artesanal.
![](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210611_112216-scaled-e1623424392857-1024x768.jpg)
- Macarrons Rigatoni
- Raviolis de xiitake i carabassó
- Raviolis de tomàquet, alfàbrega i olives
- Raviolis de 4 formatges
- Raviolis del dia (consultar varietat de farcit)
A escollir la salsa per condimentar:
- Pomodoro
- Pesto
- Bolonyesa vegetal
Pizzes Eco Onyar
![](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210611_104323-1024x768.jpg)
Pizzes ecològiques elaborades al nostre obrador artesanal.
- Margarita. Mozzarella, salsa de tomàquet i orenga (amb base d’espelta integral).
- 4 Formatges. Formatge blau, de cabra, gouda, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
- Hamolives. Pernil dolç, olives verdes, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
- Bolonyesa vegetariana. Salsa bolonyesa feta amb soja texturitzada, ceba, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
- De la terra. Espinacs, xampinyons, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
- De l’hort. Carbassó, pebrot vermell, ceba, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
- 4 Estacions. Pernil dolç, xampinyons, albergínia, olives negres, mozzarella, salsa de tomàquet i orenga.
- Vegana. Xampinyons, albergínia, tomàquet confitat, olives negres, salsa de tomàquet i orenga. Massa d’espelta integral. Alternativa vegana a la mozzarella.
Les nostres hamburgueses
Acompanyades amb pa de brioix de La Puntual i patates rústiques
![](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210526_123500-1024x768.jpg)
La Clàssica. Hamburguesa de vedella de Girona amb formatge cheddar, bacon, salsa barbacoa, canonges i ceba cruixent.
![](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210526_124255-1024x768.jpg)
De la Casa. Hamburguesa de porc Duroc amb formatge emmental, ruca, tomàquet, ceba caramel·litzada i xampinyons.
![](https://larosaleda.cat/wp-content/uploads/2021/06/20210526_124918-1024x768.jpg)
La Veggie. Hamburguesa de cigrons amb sèsam cruixent, remolatxa, enciam i maionesa de tofu.
Fes la teva reserva aquí