Acte de la Setmana del Voluntariat a La Rosaleda

La Federació Catalana de Voluntariat Social, juntament amb l’Ajuntament de Girona, posa en marxa la setmana del voluntariat a Girona des del 21 fins al 25 de maig. L’objectiu d’aquesta jornada és fer visible la tasca que duu a terme durant tot l’any el voluntariat a Girona i fer un reconeixement a aquesta feina que moltes vegades passa desapercebuda. A la vegada també es pretén convertir la ciutat en un punt de trobada entre totes les entitats del territori gironí per viure una setmana festiva a la ciutat.

Les activitats que ofereix la Setmana del Voluntariat són molt diverses i algunes s’han dissenyat especialment per a aquestes dates, mentre que altres formen part de l’activitat habitual de les entitats que les ofereixen, i s’han mogut de data per poder encabir-les en aquesta setmana.

Dins del Programa, volem destacar l’acte obert i gratuït que tindrà lloc a La Rosaleda Jardí Degustació el divendres 25 de maig a les 18:00h:

Xerrada “Entitats i Empreses caminen juntes per la Responsabilitat Social”, a càrrec de M. Rosa Terradellas i Helena Benito i organitzada per la Catèdra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona.