Al Vermut Swing vendrem la rosa de Sant Jordi de la Fundació Ramon Noguera

Una llaçada de ràfia amb la senyera, la proposta per aquesta edició

Les roses fetes a mà de la Fundació Ramon Noguera es vendran com a novetat, al cafè restaurant La Rosaleda Jardí Degustació el diumenge 22, durant la celebració del VERMUT SWING (que té lloc a les 12h i s’allarga fins a les 1h).

Com sempre, també es poden adquirir prèviament a la botiga de moda la Fundació del polígon Mas Xirgu de Girona

Enguany, presentem un model de rosa de mida gran de color vermell enllaçada amb una ràfia amb la senyera. Les flors estan fetes de cartró-pedra, són perdurables al llarg del temps i estan pintades a mà amb dedicació i cura per les persones amb discapacitat intel·lectual usuàries dels centres ocupacionals de l’entitat. Com cada any, es podran comprar durant la Diada a les nostres parades de Plaça Catalunya de Girona i Llagostera.

Els compradors podran escollir entre dues mides de roses. Les de mida gran, de 40 cm, estaran disponibles a un preu de 6 euros, mentre que les de mida petita, de 15 cm, valdran 3 euros. Tots els beneficis que s’obtindran de la Diada es destinaran als projectes socials que la Fundació porta a terme durant l’any.

Els nois i noies usuaris de l’entitat, a més d’elaborar les flors, també seran els encarregats de vendre les més de 2.500 unitats que s’han produït artesanalment des de principis d’any.

La Fundació Ramon Noguera és una entitat d’iniciativa social i sense ànim de lucre que treballa en la gestió de serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorns en el desenvolupament a Girona i a la comarca del Gironès. Amb l’objectiu de potenciar i mantenir les capacitats i habilitats de les persones ateses als centres ocupacionals que gestionem, una de les activitats que s’hi desenvolupen és l’elaboració de bijuteria i de productes artesanals fets amb cartró-pedra entre els quals hi ha les roses de Sant Jordi.

20180323_RamonNoguera_093.jpg