Festival Ludivers als jardins de La Rosaleda

Aquest pròxim cap de setmana a Girona tindrà lloc la VI edició del festival de jocs LUDIVERS, els dies 24, 25 i 26 de maig, als Jardins de la Devesa.

L’objectiu del festival és crear un espai de reivindicació del joc, la joguina i el fet de jugar. Grans i petits poden explorar plegats la creativitat, la llibertat en el joc i la imaginació.

S’acompanya d’un espai de xerrades i taules rodones, per parlar del joc, l’educació i la criança, el Ludivers&Talks. El programa es pot consultar a la web del festival www.ludivers.cat

Aquí teniu la versió PDF del programa: https://bit.ly/2VKlzdB

Ens agrada molt el PLANETA GASTROLÚDIC del festival!

Es tracta d’un espai gastronòmic amb diferents propostes culinàries i una àrea de tallers gastrolúdics. Hi trobareu una variada oferta gastronòmica i el servei de bar del festival amb el xiringuito més Ludiversal de la ciutat.

???Tallers gastrolúdics:

– “Patès vegetarians: dips sans!” ?
Espai on els nens i nenes poden descobrir senzills i ràpids, sans i nutritius patés vegetarians. Pràcticament sense cuinar s’aconsegueix una alternativa més saludable al formatge d’untar o al paté tradicional. Una fantàstica opció per a un berenar o un pica-pica, com a canapès, entrants o acompanyament.
? 25 d’11 a 14 h
A càrrec de Nuïtat Espai

– “Mossegades dolces: boletes energètiques” ?
Divertidíssima forma de fer una mossegada dolça i a la vegada plena d’energia, súper versàtil, amb moltes opcions d’adaptar-la als vostres gustos, per aconseguir una opció sana per portar d’excursió, quan fem una celebració o simplement quan vols un caprici.
? 25 de 16 a 19 h
A càrrec de Nuïtat

– “Bee Creative” ?
Oferim als visitants informació sobre les abelles, com s’organitzen, els seus cicles, com diferenciar una abella d’una vespa i que fer per ajudar-les. Podreu crear, amb materials reciclats, com el suro i el paper, unes abelles que es podran col•locar en un rusc gegant que haurem construït.
? 25 i 26 d’11 a 19 h
A càrrec de Flower Soup

– “Tasteig de mel” ?
Donarem a conèixer diferents tipus de mel i la importància de les abelles al nostre entorn.
? 26 a les 11.30 h, 12.30 h, 16 h i 17 h
A càrrec de Flower Soup

? Espai gastronòmic:

– La Rosaleda Jardí Degustació de la Fundació Ramon Noguera
Amb el menú del festival.

– Volver
Especialitats argentines: Empanades, alfajores, pizzes i quiches.

– Creperia Mar
Parada de creps dolces i salades.

– Llagurt
Parada de iogurts i batuts.

– Flower Soup
Parada de sucs de fruita i verdures, aigua de fruita natural i snacks orgànics.