II Trobada d’Amics de la Fundació

La Fundació Ramon Noguera celebra la II Trobada d’Amics de la Fundació en agraïment a totes les persones que formen part d’aquest projecte i ens donen suport per tirar endavant la nostra tasca. Els amics de la fundació esteu convidats a passar un vespre d’estiu amb nosaltres, on podreu conèixer de prop l’entitat i gaudir d’un sopar a peu dret a la fresca dels jardins de la Devesa. Concretament, us presentarem un projecte pilot d’inclusió a l’escola bressol: l’Aula d’atenció especialitzada El Carrilet.

“Amics de al fundació” és un projecte obert a totes les persones i empreses que vulguin vincular-se amb la nostra entitat, unir-se a l’esforç i el compromís per construir una societat més justa i solidària. L’aportació econòmica de la gent que en forma part, per petita que sigui, suma perquè poguem continuar treballant cada dia per a les persones que més ho necessiten i així assolir la nostra missió que és garantir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Si encara no ets amic, només has de fer un clic!

FES-TE AMIC!

La cita serà el divendres 21 de juliol a partir de les 19:30h a La Rosaleda Jardí Degustació, el cafè-restaurant gestionat per la Fundació Ramon Noguera situat al Passeig de la Devesa, 1 de Girona.

Es prega confirmació d’assistència a comunicacio@nullgrupfrn.cat o bé al telèfon 972 237 611