L’esmorzar saludable de la Cursa de la Dona

Aquest diumenge 6 d’octubre tindrà lloc a Girona la 6ª Cursa de la Dona.

El punt de sortida de la cursa és el Passeig de la Devesa a les 10h del matí, just on està situada la Cafeteria Restaurant La Rosaleda.

Esmorzar Saludable

Per aquest motiu, hem preparat una proposta d’esmorzar saludable que podreu demanar tant abans com després de la cursa.

Per facilitar l’opció d’esmorzar a les participants (i acompanyants) que s’acostin a La Rosaleda, obrirem excepcionalment a les 8h del matí (el nostre horari normal és a les 9h) i oferirem un Pack Esmorzar Saludable per 3,90€, consistent en diverses opcions:

  • Barreta energètica artesanal + suc eco o cafè*
  • Llesca amb alvocat i formatge fresc / gall d’indi, amb toppings + suc eco o cafè*
  • Entrepà mini** de la casa amb pans especials de massa mare + suc eco o cafè*

Per descomptat, per als més llaminers tenim també les opcions habituals de brioixeria per esmorzar.

Vermut Musical

Recordeu que, després de la cursa, a partir de les 12h, tindrem música en viu amb Fina & Mireia Vilalta per acabar d’arrodonir el matí de diumenge.

Més info del vermut musical aquí.

La Cursa de la Dona

La Cursa de la Dona és una cursa solidària que es desmarca dels cànons habituals de les curses populars on no hi haurà cronometratge i estarà dedicada exclusivament al gènere femení.

L’objectiu és que totes les participants gaudeixin d’una prova popular i divertida tot fent un recorregut pel centre de la nostre ciutat. La distància serà d’uns 5 km, adequada a tots els nivells. L’anterior edició van comptar amb 7000 participants el que va suposar un rècord de participació a Girona.

*  A triar entre cafè sol, amb llet, tallat, americà, infusió, te…

** Els nostres entrepans mini de sempre: embotits, formatges, vegetals, tonyina…; amb pa a triar exclusiu d’aquest dia: de cereals, de llavors, pa negre i d’altres.