Menú de Temps de Flors a La Rosaleda

Aquí podeu consultar la proposta gastronòmica #gastroflors que us oferim per a la Mostra Temps de Flors del 2021, que tindrà lloc del 8 al 16 de maig (ambdós inclosos). Podeu fer ja la vostra reserva a info@nulllarosaleda.cat o bé al telèfon 972 177 821.

El nostre restaurant està situat als Jardins de la Devesa, un dels punts del recorregut de la mostra floral gironina, el núm. 57. Enguany, la mostra s’ha organitzat amb aquest nou enfocament de “Cel Obert”, amb exposicions només en espais exteriors. Aquí us deixem l’enllaç al recorregut recomanat del Barri Vell-Devesa, on es troba el nostre establiment i on trobareu l’exposció “Nostàlgia musical” (autoria: Euken Ledesma i professors i professores de l’Escola de Música del Gironès).

Us convidem a visitar aquest meravellós espai situat als pulmons de Girona. L’horari d’obertura del nostre establimente serà de 9h a 18h. És recomanable fer la reserva prèvia donat que es preveu afluència de visitants.

I aquí teniu el menú, que oferirem del 8 al 16 de maig (ambdós inclosos). Seran uns entrants per compartir, segons i postres a escollir, amb pa i aigua inclòs: 17,50€ / persona.