Primer Vermut Musical de febrer

Aquest primer diumenge 2 de febrer tornen els esperats Vermuts Musicals a La Rosaleda, en aquesta ocasió amb el grup Trobador!

Tenim ganes d’aperitius, de música, de sol d’hivern, de natura, d’energia! El Vermut Musical és la millor opció per passar els diumenges al migdia en un entorn tan nostre com és la Devesa de Girona

Trobador és un grup nascut entre les Gavarres i la Costa Brava, un projecte musical creat per donar una forma moderna al concepte trobador, amb la il·lusió i el propòsit de gaudir i fer gaudir de la música i la disbauxa, de compartir la seva fressa i posar banda sonora als moments de gresca.

És un grup que s’atreveix amb tots els ritmes i sons: rumba catalana, reggae, tocs de flamenc, ritmes llatins, pop, fusió… En el seu repertori s’hi poden trobar versions de Sabina, Estopa, Peret, Dusminguet, Serrat, La Troba kung-fú, Maná, Kiko veneno entre d’altres.

Aquí us deixem la informació actualitzada del programa de Vermuts Musicals dels mesos de febrer i març. Recordeu: música en viu i aperitius a l’aire lliure durant tot l’any, tots els diumenges a partir de les 12:00h del migdia.