Vermut & The Cover Land

Aquest proper diumenge 1 de març podrem gaudir d’un Vermut Musical a La Rosaleda, en aquesta ocasió amb el grup The Cover Land.

Tenim ganes d’aperitius, de música, de sol d’hivern, de natura, d’energia! El Vermut Musical és la millor opció per passar els diumenges al migdia en un entorn tan nostre com és la Devesa de Girona.

The Cover Land és un duo en format de veu i guitarra que versiona temes de diferents estils i èpoques. Les cançons són versions des dels anys 60 a l’actualitat, portats cap a un so molt més pop-folk, amb un repertori que va des de Norah Jones i The Beatles, Fools Garden i Bob Dylan, Spice Girls i Ray Charles, Nancy Sinatra i The Band, Tina Turner i The Rembrands, Alanis Morrissette i Otis Redding, The Mamas & The Papas i The Jayhawks… i així una llista de grans temes que no es versionen habitualment.

Els components del grup, Nik i Agnès, són dos músics que tenen una trajectòria sempre lligada amb la música. Ell, guitarrista amb estudis de producció musical, i ella corista en diferents bandes i acompanyant de cantants de diferents estils.

Aquí us deixem la informació actualitzada del programa de Vermuts Musicals dels mesos de febrer i març. Recordeu: música en viu i aperitius a l’aire lliure durant tot l’any, tots els diumenges a partir de les 12:00h del migdia.

Recordeu que si plou, el concert queda anul·lat.