Vermuts i Vespres Musicals La Rosaleda al juny

Cicle de concerts al Parc de La Devesa

VERMUTS i VESPRES MUSICALS LA ROSALEDA és un cicle de concerts que combina la música en viu amb els aperitius populars. Es fan a l’aire lliure a l’espai La Rosaleda, al Parc de la Devesa, durant el juny, tots els divendres a les 20h i tots els diumenges a les 12h.

L’activitat de Vermut Musical es va crear a iniciativa de l’Associació de Veïns Devesa-Güell, que té la seva seu a l’espai cívic La Rosaleda, amb l’objectiu de dinamitzar el barri i el Parc de la Devesa, mitjançant diferents activitats obertes als veïns i a la ciutat.

Enguany, els vermuts musicals s’organitzen conjuntament amb la Fundació Ramon Noguera, entitat que treballa per garantir la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i que, actualment, gestiona el cafè-restaurant La Rosaleda Jardí Degustació, situat a l’edifici annex a l’espai cívic. S’han fet tots els diumenges durant els mesos d’abril i maig, i el mes de juny, també es faran cada divendres a les 20h del vespre.

Dins d’aquest cicle, s’ha inclòs la programació de VERMUTS SWING organitzada per Drunken Sailors – Hoppers Girona, on s’hi pot gaudir de música i ball a ritme de swing.

El cicle té el suport de l’Associació Mmmagrada, que ha col·laborat en l’elaboració de la programació musical i en l’assessorament tècnic. La finalitat d’aquesta associació és millorar la relació entre les persones, la cultura i el medi.


DIVENDRES 2 juny 20h: LLUÍS FORTUNY – CONNEXIONS D’ARREL – REL SESSIONS

Lluís Fortuny  (Companyia Elèctrica Dharma) presenta “Connexions d’arrel”, un recital de petit format amb projeccions fusionades amb instruments en directe i una taula de Dj.  Un espectacle que neix sobre l’escena i que es modifica de manera única a cada sessió, sense camins establerts, emocional i emocionant.


DIUMENGE 4 juny 12h: ALVERD OLIVA

Alverd és el projecte com a compositor del músic figuerenc Albert Oliva. Temes autobiogràfics que exploren sentiments, buscant una aproximació a l’essència de l’artista. Mescla de Folk, pop, blues cantat amb català i interpretat en directe amb instruments de fusta i corda per aconseguir un so orgànic. El concert presentarà els temes del seu primer disc que veurà la llum en breu.


DIVENDRES 9 juny 20h: FINA!

Fina! Cançons pop, reggae, balades, amb missatges directes o subtileses que parlen d’emocions, sensacions i reflexions per millorar les relacions entre les persones i entre les persones i el medi.  Des de l’escenari, carisma, força interpretativa ,converses i participació amb el públic. www.socfina.cat


DIUMENGE 11 juny 12h: LES MARITERRÀNIES

Un espectacle musical que us porta a viatjar des de la terra de la cumbia fins al mar de la rumba catalana. Guitarra, cajón, dansa, veu, amor i humor són els ingredients que acompanyen aquestes dues dones de mar. El viatge té una durada d’una hora en el que està permès descordar-se els cinturons…


DIVENDRES 16 juny 20h: LAKASTE

Guanyadors del premi Sona9 2016 Lakaste (Figueres-Girona) és un grup que fa una proposta de pop d’autor amb connexions amb el rock, el folk, les havaneres i fins i tot la chanson francesa. https://soundcloud.com/lakaste


DIUMENGE 18 juny 12h: SWING AMB DJ FRIJOL i DRUNKEN SAILORS HOPPERS

Com cada tercer diumenge de mes, ballarem swing amb la música del DJ Frijol i els companys de Drunken Sailors Hoppers Girona.


DIUMENGE 25 juny 12h: DIANA

Aquesta cantant gironina ens presenta un repertori Soul, R&B, Blues, Pop i Jazz que domina i tenyeix amb la seva classe, presència, força i sensibilitat. L’acompanya el guitarrista Pol Figueras amb el que, a través d’una gran complicitat, gaudeixen i fan gaudir la proposta des dels seus moments més íntims als més festius.


DIVENDRES 30 juny 20h: OLE SKUL – anul·lat per pluja.

Es passa al divendres 14 de juliol.

Porten la rumba i el mestissatge per allà on van i fan participar a tot el públic. Rumba catalana, Funky, Reagge, Gypsy jazz tot ben remenat amb temes propis i versions de muchachito, Bebe, Cabra Mecànica, Delinquentes, Peret, Camaron, etc.

Organitza:

Col·labora: