Les nostres tapes gourmet: els raviolis fregits

Com fer dels raviolis farcits una tapa gourmet i convertir-los en una delícia pel paladar?

A La Rosaleda, una de les nostres tapes d’autor són els raviolis fregits amb maionesa de curry. Aquests raviolis són de la gamma de la pasta fresca ecològica Onyar, elaborats a l’obrador de la Fundació Ramon Noguera.

Qualsevol de les varietats de raviolis farcits Onyar són ideals per a aquesta proposta, però nosaltres hem triat el ravioli de xiitake amb carbassó, que en tastar-lo es desfà a la boca i inunda els sentits amb una explosió de sabor…

El secret per potenciar-los i presentar-los com un aperitiu gourmet molt original, a més de deliciós, és fregir-los amb oli abundant ben calent fins que quedin daurats i cruixents, especiar-los amb herbes provençals i acompanyar-los d’una gustosa maionesa de curry. Boníssims!

Les nostres tapes

A La Rosaleda oferim varietat d’aperitius i tapes per a l’hora del vermut o per passar les tardes i vespres contemplant els jardins: xips, olives, les nostres braves, patates rústiques, raviolis de xiitake fregits, croquetes de diferents varietats, formatge manxego, calamars a la romana i sticks de pollastre.