Pasta fresca ecològica

En aquest post us parlarem d’una de les opcions gastronòmiques que oferim per dinar a La Rosaleda: la pasta fresca ecològica d’Onyar.

Onyar és un dels projectes amb valor afegit de la Fundació Ramon Noguera que, a l’igual que La Rosaleda, té l’objectiu social de donar ocupació a persones amb discapacitat, en aquest cas mitjançant la producció d’alimentació ecològica.

Tots els ingredients que s’utilitzen en l’elaboració de la pasta fresca provenen de l’agricultura ecològica i, en el procés de transformació, no s’hi afegeixen ni conservants, ni colorants, ni altres additius d’origen químic.

Se seleccionen els productes en el seu origen i es treballa per oferir aliments de proximitat amb la màxima qualitat. Cal remarcar que els productes d’Onyar s’elaboren a l’obrador de la Fundació Ramon Noguera ubicat a Girona.

A La Rosaleda t’oferim l’opció de triar la teva pasta fresca preferida Onyar, laminada o farcida, i combinar-la amb la salsa o l’oli que prefereixis:

TAGLIATELLI D’OU, MACARRONS RIGATONI, RAVIOLI (consulta les opcions de raviolis farcits) o AMANIDA DE PASTA (consulta els toppings de l’amanida).

Per acompanyar, es pot triar entre: salsa pesto, salsa pomodoro, oli de curry o oli d’espècies.

I ara, vine a La Rosaleda a provar i a gaudir dels nostres plats! Si vols, pots fer la teva reserva aquí.