Menú Degustació “Temps de Flors”

Us proposem una deliciosa proposta de Menú Degustació en el marc de la celebració de la 67a. Mostra Temps de Flors de Girona, que tindrà lloc del 7 al 15 de maig (ambdós inclosos). Podeu fer ja la vostra reserva a info@nulllarosaleda.cat o bé al telèfon 972 177 821.

Enguany, l’esdeveniment floral tindrà lloc principalment en espais exteriors, atesa la situació de pandèmia per COVID-19, mantenint el format de l’any passat, expandint-se per diferents barris de la ciutat per fer-ne partícips altres barris i donar visibilitat a les zones verdes.

Com ja sabeu, el nostre restaurant està situat als Jardins de la Devesa, un dels punts del recorregut de la mostra floral gironina, concretament el 79 i que porta per títol “Roserar dels Jardins de la Devesa”.

Aquest muntatge efímer vol ser una presentació visual del projecte “El roserar dels Jardins de la Devesa” que, emmarcat dins Temps de Flors, esdevindrà un treball que romandrà a la ciutat en forma d’un roserar que mostrarà la història dels rosers. El projecte s’estendrà a d’altres parterres en el futur i de mica en mica es veurà florir aquest recorregut didàctic sobre la història de la “reina del jardí”.

Us convidem a visitar la mostra i el nostre meravellós espai situat als pulmons de Girona, donant la benvinguda a la primavera.

L’horari d’obertura del nostre establiment serà de 9h a 20h. És recomanable fer la reserva prèvia donat que es preveu afluència de visitants.

I ara sí, aquest és el nostre menú: