Tancat fins a nou avís

Us informem que el restaurant romandrà tancat des del dia 24 d’octubre inclòs fins a nou avís, condicionat a l’autorització de l’obertura dels establiments de restauració per part del govern.

Gràcies per la comprensió.

Ara, tota la nostra oferta per emportar!

?Des del 16 al 23 d’octubre obrirem només amb servei per emportar.

?Podeu encarregar els vostres esmorzars, tapes i/o dinars per telèfon al ?? 972 177 821 i venir-los a recollir.

?Trobareu tota la nostra oferta aquí

?Durant aquests dies, l’horari de La Rosaleda serà de dimarts a dissabte de 10h a 16h i diumenge de 10h a 14h.

Les nostres tapes gourmet: els raviolis fregits

Com fer dels raviolis farcits una tapa gourmet i convertir-los en una delícia pel paladar?

A La Rosaleda, una de les nostres tapes d’autor són els raviolis fregits amb maionesa de curry. Aquests raviolis són de la gamma de la pasta fresca ecològica Onyar, elaborats a l’obrador de la Fundació Ramon Noguera.

Qualsevol de les varietats de raviolis farcits Onyar són ideals per a aquesta proposta, però nosaltres hem triat el ravioli de xiitake amb carbassó, que en tastar-lo es desfà a la boca i inunda els sentits amb una explosió de sabor…

El secret per potenciar-los i presentar-los com un aperitiu gourmet molt original, a més de deliciós, és fregir-los amb oli abundant ben calent fins que quedin daurats i cruixents, especiar-los amb herbes provençals i acompanyar-los d’una gustosa maionesa de curry. Boníssims!

Les nostres tapes

A La Rosaleda oferim varietat d’aperitius i tapes per a l’hora del vermut o per passar les tardes i vespres contemplant els jardins: xips, olives, les nostres braves, patates rústiques, raviolis de xiitake fregits, croquetes de diferents varietats, formatge manxego, calamars a la romana i sticks de pollastre.

Pasta fresca ecològica

En aquest post us parlarem d’una de les opcions gastronòmiques que oferim per dinar a La Rosaleda: la pasta fresca ecològica d’Onyar.

Onyar és un dels projectes amb valor afegit de la Fundació Ramon Noguera que, a l’igual que La Rosaleda, té l’objectiu social de donar ocupació a persones amb discapacitat, en aquest cas mitjançant la producció d’alimentació ecològica.

Tots els ingredients que s’utilitzen en l’elaboració de la pasta fresca provenen de l’agricultura ecològica i, en el procés de transformació, no s’hi afegeixen ni conservants, ni colorants, ni altres additius d’origen químic.

Se seleccionen els productes en el seu origen i es treballa per oferir aliments de proximitat amb la màxima qualitat. Cal remarcar que els productes d’Onyar s’elaboren a l’obrador de la Fundació Ramon Noguera ubicat a Girona.

A La Rosaleda t’oferim l’opció de triar la teva pasta fresca preferida Onyar, laminada o farcida, i combinar-la amb la salsa o l’oli que prefereixis:

TAGLIATELLI D’OU, MACARRONS RIGATONI, RAVIOLI (consulta les opcions de raviolis farcits) o AMANIDA DE PASTA (consulta els toppings de l’amanida).

Per acompanyar, es pot triar entre: salsa pesto, salsa pomodoro, oli de curry o oli d’espècies.

I ara, vine a La Rosaleda a provar i a gaudir dels nostres plats! Si vols, pots fer la teva reserva aquí.

Pizzes ecològiques artesanes

Pizzes artesanals i ecològiques d’Onyar, que s’elaboren a l’obrador de la Fundació Ramon Noguera i que, com altres activitats de l’entitat, l’objectiu és ocupar persones amb discapacitat. Podeu triar entre les següents varietats:

  • MARGARITA
    Mozzarella, tomàquet i orenga (a triar: base de blat o d’espelta)
  • 4 FORMATGES
    Formatge blau, de cabra, gouda, mozzarella, tomàquet i orenga
  • HAMOLIVES
    Pernil dolç, olives verdes, mozzarella, tomàquet i orenga
  • VEGETAL
    Bolonyesa vegetal amb soja, ceba, tomàquet, mozzarella i orenga
  • DE LA TERRA
    Espinacs, xampinyons, mozzarella, tomàquet i orenga
  • VEGANA
    Tofu, soja, algues, tomàquet, olives negres i orenga

Concerts d’estiu als jardins de La Rosaleda

Aquest estiu, durant el mes de juliol, conflueixen diferents cicles de música entorn de l’espai dels jardins de la Rosaleda i el Parc de la Devesa.

Us informem dels diferents programes i us convidem a venir a gaudir de la música en viu en aquest entorn tan meravellós.

Des de La Rosaleda oferirem els nostres serveis de manera ordinària per tal que us pugueu refrescar i fer un mos mentre gaudiu dels concerts.

Són els cicles:

Notes al Parc, organitzat per La Marfà i l’Auditori de Girona, concerts que tindran lloc al Parc de les Botxes. L’entrada és gratuïta però caldrà fer una reserva prèvia.

Concerts Solidaris de Música contra el Càncer, organitzat per l’AECC, cicle del qual som col·laboradors. L’entrada té un cost d’entre 10 i 15€ (en funció del concert). Entrades aquí o el mateix dia del concert.

ConcertDiaHoraCicle
Trio Capmany (clàssica)01/0720:00hNotes al Parc
LUW (pop-rock alternatiu)04/0720:00hNotes al Parc
Joina (rap / funk / jazz)08/0720:00hNotes al Parc
Vivi Latorre & Francesc Ubanell (tastets de Brasil)09/0720:00hMúsica contra el Càncer
Mos Azimans (música antiga)11/0720:00hNotes al Parc
Ramon Bassal & Marc Piqué (clàssica)15/0720:00hNotes al Parc
Lluis Escuadra, Xavier Dotras i Dani Forcada (ex Jarabe de Palo)16/0720:00hMúsica contra el Càncer
Xavier Calvet (pop-rock)22/0720:00hNotes al Parc
Pau Morales (home orquestra)23/0720:00hMúsica contra el Càncer
Jove Orquestra de les Comarques Gironines (clàssica)25/0720:00hNotes al Parc
The Altist Viola Quartet (clàssica)29/0720:00hNotes al Parc
Vivi Latorre i Raül Marc Portel (tastets de jazz)30/0720:00hMúsica contra el Càncer

Poke bowls, bons i saludables

Poke bowls

El poke es una proposta culinària molt saludable i a La Rosaleda els fem molt bons. És un plat originari de Hawai, on s’hi mescla normalment peix amb aliments frescos com fruita, verdura i vegetals, i se serveix en un bol acompanyat d’arròs.

Nosaltres us proposem 4 opcions amb peix, carn o ou, totes elles acompanyades d’arròs integral saltejat amb ceba i pebrot vermell, alvocat, hummus de remolatxa, dips de pastanaga, sèsam i variat de vegetals i verduretes (soja, ruca, espinacs, cherrys i bròquil).

(1) BROQUETA DE POLLASTRE, (2) TONYINA A LA PLANXA, (3) SALMÓ A LA PLANXA o (4) OU DUR

La Rosaleda reobre les seves portes

Estem feliços de poder anunciar que tornem a l’activitat el dimarts 2 de juny!

I ho fem amb HAPPY HOUR per esmorzar i berenar: de dimarts a divendres, de 9h a 10h i de 17h a 18h (els dimarts s’amplia de 9h a 12h): una pasta o un mini + cafè / tallat / cafè amb llet per 2,50€.

El nostre horari d’obertura és de dimarts a dissabtes de 9h a 21h i diumenges de 9h a 14h.

Informació d’interès

Degut a la situació sobrevinguda en relació al COVID19, s’han adoptat mesures organitzatives per als diferents centres i serveis de Grup Fundació Ramon Noguera, i alguns han sofert canvis.

Un d’aquests canvis afecta directament a La Rosaleda Jardí Degustació. El restaurant romandrà tancat des de dissabte 14 de març fins a nou avís, a l’espera de veure com evolucionen els esdeveniments.

Per a qualsevol consulta en relació als canvis, podeu escriure a comunicacio@nullgrupfrn.cat

Gràcies per la comprensió.

Anul·lat · Vermut Swing de març

Actualitzat 13 de març

Aquest diumenge 15 de març a partir de les 12h del migdia gaudirem del Vermut Swing, organitzat per l’associació Drunken Sailors Hoppers Girona, i amb el servei de begudes i aperitius del restaurant La Rosaleda Jardí Degustació.

Tenim ganes d’aperitius, de música, de sol d’hivern, de natura, d’energia! El Vermut Musical és la millor opció per passar els diumenges al migdia en un entorn tan nostre com és la Devesa de Girona.

Aquí us deixem la informació actualitzada del programa de Vermuts Musicals dels mesos de febrer i març. Recordeu: música en viu i aperitius a l’aire lliure durant tot l’any, tots els diumenges a partir de les 12:00h del migdia.