Vermuts Musicals La Rosaleda al maig

Cicle de concerts al Parc de La Devesa

Tots els diumenges d’abril, maig i juny a partir de les 12h del migdia

VERMUTS MUSICALS LA ROSALEDA és un cicle de concerts que combina la música en viu amb els vermuts populars. Es fan a l’aire lliure a l’espai La Rosaleda, al Parc de la Devesa, tots els diumenges d’abril, maig i juny a partir de les 12h del migdia.

Aquesta activitat es crea a iniciativa de l’Associació de Veïns Devesa-Güell, que té la seva seu a l’espai cívic La Rosaleda, amb l’objectiu de dinamitzar el barri i el Parc de la Devesa, mitjançant diferents activitats obertes als veïns i a la ciutat.

Enguany, els vermuts musicals s’organitzen conjuntament amb la Fundació Ramon Noguera, entitat que treballa per garantir la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i que, actualment, gestiona el cafè-restaurant La Rosaleda Jardí Degustació, situat a l’edifici annex a l’espai cívic.

Dins d’aquest cicle, s’ha inclòs la programació de VERMUTS SWING organitzada per l’Associació de Veïns Devesa-Güell i Drunken Sailors – Hoppers Girona, on s’hi pot gaudir de música i ball a ritme de swing.

El cicle també té el suport de l’Associació Mmmagrada, que ha col·laborat en l’elaboració de la programació musical i en l’assessorament tècnic. La finalitat d’aquesta associació és millorar la relació entre les persones, la cultura i el medi.

DIUMENGE 7 maig

MIREIA VILALTA Mireia Vilalta ja és una reconeguda rockera i blusera gironina, que ha fet moure gent per tot Catalunya. Presenta el seu primer disc Apnea, on es mou d’un estil a un altre amb lletres a la recerca de la força per assolir els desitjos anhelats i amb riffs contundents.  No fa falta ser rockero ni blusero per flipar amb la Mireia, faci el que faci, sobre l’escenari!

http://www.mireiavilalta.com


DISSABTE 13 maig – TEMPS DE FLORS

VERMUT FOLC AMB QRAMBLA, AI EL GERRO I FIDULINS

Veniu a ballar folc amb l’Associació QRambla i al ritme de la música en directe d’ Ai El Gerro, amb sonoritat màgica de violins i guitarra, i amb el projecte formatiu Fidulins.


DIUMENGE 14 maig – TEMPS DE FLORS

ENTRE CORDES

És un grup de blues-rock divertit que s’atreveix a fer versions de cançons de qualsevol gènere, protagonitzades pel versàtil Pau Morales (guitarra, veu, efectes i gran teatralitat) i acompanyades del reconegut guitarrista gironí Santi Fontclara.


DIUMENGE 21 maig 

VERMUT SWING AMB DJ FRIJOL i DRUNKEN SAILORS HOPPERS GIRONA
com cada tercer diumenge de mes, ballarem swing amb la música del DJ Frijol i els companys de Drunken Sailors Hoppers Girona.


DIVENDRES 26 maig – DINS LA SETMANA DEL VOLUNTARIAT A GIRONA

D&D

En David i en Dani són D&D, un duet que ens oferiran versions de música pop rock.


DIUMENGE 28 maig

MADAMME MUSTASH

Cantautora empordanesa amb més de 15 anys de trajectòria, cançons en català, castellà, francès, anglès, sense fronteres que es mouen des del pop-rock-folk i “la chanson” francesa amb pessigades d’aires mediterranis.  Històries que criden a l’amor, a la lluita, l’esperança i l’harmonia, interpretades amb força i amb delicadesa… us atraparan!

Organitza:

Col·labora: