Vermuts Musicals La Rosaleda a l’abril

Cicle de concerts al Parc de La Devesa

Tots els diumenges d’abril, maig i juny a partir de les 12h del migdia

VERMUTS MUSICALS LA ROSALEDA és un cicle de concerts que combina la música en viu amb els vermuts populars. Es fan a l’aire lliure a l’espai La Rosaleda, al Parc de la Devesa, tots els diumenges d’abril, maig i juny a partir de les 12h del migdia.

Aquesta activitat es crea a iniciativa de l’Associació de Veïns Devesa-Güell, que té la seva seu a l’espai cívic La Rosaleda, amb l’objectiu de dinamitzar el barri i el Parc de la Devesa, mitjançant diferents activitats obertes als veïns i a la ciutat.

Enguany, els vermuts musicals s’organitzen conjuntament amb la Fundació Ramon Noguera, entitat que treballa per garantir la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i que, actualment, gestiona el cafè-restaurant La Rosaleda Jardí Degustació, situat a l’edifici annex a l’espai cívic.

Dins d’aquest cicle, s’ha inclòs la programació de VERMUTS SWING organitzada per l’Associació de Veïns Devesa-Güell i Drunken Sailors – Hoppers Girona, on s’hi pot gaudir de música i ball a ritme de swing.

El cicle també té el suport de l’Associació Mmmagrada, que ha col·laborat en l’elaboració de la programació musical i en l’assessorament tècnic. La finalitat d’aquesta associació és millorar la relació entre les persones, la cultura i el medi.

2 abril:

ACORDE A TI

Són portadors del temperament necessari i uns bons transmissors de la rumba i els seus efectes. A dins seu està la clau, el ritme que es propaga a través del cajón, les veus, el cos i la guitarra. El repertori, 100% ballable, és un collage que redescobreix els èxits indiscutibles de clàssics com Peret, Manzanita, Gato Pérez, Los Chichos, Pescaílla, Ketama etc. Amb el propòsit de convertir qualsevol ocasió en una vetllada inoblidable.


8 abril

VERMUT FOLC AMB QRAMBLA, AI EL GERRO I FIDULINS

Veniu a ballar folc amb l’Associació QRambla i al ritme de la música en directe d’ Ai El Gerro, amb sonoritat màgica de violins i guitarra, i amb el projecte formatiu Fidulins.


9 abril:

SUR

Salvador Gallego (Guitarra i Veu) ens presenta cançons populars i d’autor sud-americanes barrejades amb temes pop i rumba del país. El mestissatge, la interpretació acurada, rica, càlida i amb ritme són part de la seva identitat forjada pels seus orígens llatins i la seva dilatada experiència a Catalunya.


23 abril – Sant Jordi:

DJ FRIJOL i DRUNKEN SAILORS HOPPERS GIRONA
Per celebrar la diada de Sant Jordi, ballarem swing amb els companys de Drunken Sailors Hoppers Girona


30 abril:

JORDI CLA

Versions pop rock d’ara i de sempre en format acústic.-  “Amb una veu i una guitarra també es pot!” Assegura, i demostra als escenaris, el líder de la coneguda banda de les  “Jams xefles”, que ja són tota una institució a Girona. La seva veu profunda i versàtil, la contrastada solvència,  el fort carisma i el gran sentit de l’humor atrapen a tothom des del minut zero!

Organitza:

Col·labora: